Αρχική Σελίδα

Shenzhen Leeque Technology & Development Co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ

    Η Co. Leeque Technology&Development Shenzhen, ΕΠΕ, ίδρυσε το 2010 τα έτη, είναι μια καινοτόμος επιχείρηση που ενσωματώνει την ανάπτυξη, κατασκευή και οι πωλήσεις των ηλεκτρονικών προϊόντων όπως η ευφυής επικοινωνία μεταφορέων φωτισμού φωτοβολταϊκή, ηλιακός φωτοβολταϊκός, οδήγησαν να ανάψουν και ούτω καθεξής.

     Είμαστε επιλέξιμοι για να κάνουμε import&Export επιχειρήσεις και να έχουμε την εμπειρία σε ODM&OEM.Sectors που συνδέεται με την επιχείρησή μας να περιλάβει το εξάγον τμήμα, τμήμα ανάπτυξης τεχνολογίας, κατασκευαστικό τμήμα, διοικητικό τμήμα προσωπικού και ούτω καθεξής. Αυτή τη στιγμή, τα κύρια προϊόντα της επιχείρησής μας είναι τα ακόλουθα:

     Πρώτα: Ηλιακός αναστροφέας, υβριδικός αναστροφέας, μίνι ηλιακό ΣΥΝΕΧΕΣ σύστημα, συνεχής παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, σύστημα ηλιακής ενέργειας που συμπεριλαμβανομένου του ηλιακού ελεγκτή, μπαταρία, επιτροπή PV

     Δεύτερος: Οι υπαίθριοι φωτισμοί των οδηγήσεων περιλαμβάνουν στους οδηγημένους φωτεινούς σηματοδότες, φω'τα σηράγγων των οδηγήσεων, προβολείς των οδηγήσεων, φω'τα διαφραγμάτων των οδηγήσεων και ούτω καθεξής

      Τρίτος: Δημοτικό πρόγραμμα φωτισμού

Είμαστε όχι μόνο επαγγελματικός κατασκευαστής, αλλά και έχουμε μια πλήρη επαγγελματική ομάδα του δημοτικών σχεδίου και της κατασκευής εφαρμοσμένης μηχανικής φωτισμού. Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρησή μας έχει αναλάβει adn συμπληρωμένος διάφορα μεγάλης κλίμακας δημοτικά προγράμματα φωτισμού, συμπεριλαμβανομένου " του προγράμματος φωτισμού του γυμνασίου επένδυσης, Liuzhou Natatorium, βουνό Malu " και ούτω καθεξής.

 Από τα ιδρυμένα το 2010 έτη, δεν σταματάμε ποτέ για να συμβαδίζουμε με την τάση του κόσμου για να κάνουμε τα προϊόντα μας να ωθήσουν στην αγορά για να καλύψει η απαίτηση των πελατών και να εξυπηρετήσει η κοινωνία με τα προϊόντα εφαρμογής τεχνολογίας ownR&D μας. Ο στόχος μας είναι να αναπτύξουμε το αποδοτικό, νέο προϊόν υψηλής τεχνολογίας για να κάνει περιβαλλοντικά το καλύτερό μας για να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιδρυόμαστε το 2010 έτη, είμαστε μια καινοτόμος επιχείρηση που ενσωματώνει την ανάπτυξη, κατασκευή και οι πωλήσεις των ηλεκτρονικών προϊόντων όπως η ευφυής επικοινωνία μεταφορέων φωτισμού φωτοβολταϊκή, ηλιακός φωτοβολταϊκός, οδήγησαν να ανάψουν και ούτω καθεξής. Από τα ιδρυμένα το 2010 έτη, δεν σταματάμε ποτέ για να συμβαδίζουμε με την τάση του κόσμου για να κάνουμε τα προϊόντα μας να ωθήσουν στην αγορά για να καλύψει η απαίτηση των πελατών και να εξυπηρετήσει η κοινωνία με τα προϊόντα εφαρμογής τεχνολογίας ownR&D μας. Ο στόχος μας είναι να αναπτύξουμε το αποδοτικό, νέο προϊόν υψηλής τεχνολογίας για να κάνει περιβαλλοντικά το καλύτερό μας για να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους.

Shenzhen Leeque Technology & Development Co., Ltd
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Leeque

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~30

Ετήσιες πωλήσεις : 300000-1200000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 70% - 80%